Ekspozita “Duart e tua më ndihmojnë të pikturoj të ardhmen”

Ekspozita “Duart e tua më ndihmojnë të pikturoj të ardhmen”

9-20/ 10/2018
Në bashkëpunim me Agjensinë NBS u realizua pranë Sheshit Avni Rustemi ekspozita “Duart e tua më ndihmojnë të pikturoj të ardhmen” ku fëmijët e Institutit “Ramazan Kabashi” ekspozuan punimet e tyre në pikturë dhe hand-made të realizuara gjatë programit Social Artistry “Colorful People”.
Ky bashkëpunim afroi më pranë nxënësit e INNSH me artizanë të cilët sollën mbështetje profesionale, inkurajim dhe bashkëpunim të mëtejshëm në mbështetjen e talentit të nxënësve të INNSH.

Photograp: Erisa Kurti, Ervin Kurti