Nisma “Lexo, Dhuro, Përsërit”

Nisma “Lexo, Dhuro, Përsërit”

08/09/2018
Lexo, Dhuro, Përsërit” është një nismë e Qendrës STEPS për rëndësinë dhe vlerat e pazëvendësueshme të librit si dhe për të kujtuar kënaqësinë e ndarjes së librit me të tjerët.
Duke qenë se në ditët e sotme, mjetet teknologjike janë bërë pjesë e pandarë e përditshmëris së individit, rëndësia e librave ka mbetur më tepër në hije.
Bazuar në këtë fakt, Qendra STEPS angazhohet në implementimin e fushatave dhe aktiviteteve që kanë si synim rikrijimin e marrëdhënies me librin, duke pasur në fokus çdo grupmoshë.
“Lexo, Dhuro, Përsërit” është një fushat sensibilizuese pikërisht mbi këtë çështje.onlyfans videos leaked
onlyfans leaked
onlyfans video
xnxx
onlyfans videos leaked
onlyfans videos nude
onlyfans leaked